Arbeidsongeluk

Vrouw (35) omgekomen door val in vleesmolen

24 april 2019 18:22 Aangepast: 24 april 2019 18:23
Jill Greninger, slachtoffer van een tragisch arbeidsongeval. Beeld © Facebook

Een val van een trap in een industriële vleesmolen is een Amerikaanse vrouw van 35 fataal geworden. Het ongeluk deed zich maandag voor in Muncy, in de staat Pennsylvania.

De vrouw werkte in een vleesverwerkingsfabriek en belandde volgens de arbeidsinspectie rond half twaalf 's ochtends in een vleesmolen. Een collega ontdekte haar lichaam toen hij gealarmeerd werd door de 'vreemde geluiden' die uit de machine kwamen.

Gedeeltelijk gedemonteerd

Het slachtoffer, Jill Greninger, stond vermoedelijk op een verrijdbare ladder of stellage. Volgens de plaatselijke krant Williamsport Sun-Gazette kostte het drie kwartier voordat de vleesmolen gedeeltelijk was gedemonteerd en het stoffelijk overschot kon worden geborgen.

Het fatale ongeval wordt onderzocht door de inspectie. Een woordvoerder zegt dat er geen getuigen zijn van het ongeluk en dat het onduidelijk is of het slachtoffer mogelijk heeft geprobeerd iets te grijpen wat zich in de vleesmolen bevond. De vulopening van het apparaat bevindt zich ruim twee meter boven de grond.

Gruwelijk voorval

De woordvoerder van de arbeidsinspectie spreekt van een 'gruwelijk voorval'. Een bekende omschrijft het slachtoffer op Facebook als een 'fantastische vriendin' die 'voor veel mensen iets betekende'.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Amerikaanse politie zoekt vrouw die puppy's dumpt in vuilnisbak

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`