Ernstig ongeluk

Timo (21) overleden tijdens familievakantie in Sri Lanka

15 april 2019 16:34 Aangepast: 15 april 2019 16:34
Timo en zijn vader

Een vakantie naar Sri Lanka is voor een gezin uit het Brabantse Zevenbergen geëindigd in een drama. De 21-jarige zoon uit het gezin kwam om het leven als gevolg van een ernstig verkeersongeluk in de plaats Matale.

De overleden Timo was samen met zijn zus, vader en moeder in Sri Lanka om het 30-jarig trouwjubileum van de ouders te vieren. Vorige week raakte het gezin betrokken bij een zeer ernstig ongeluk. Een vrachtwagen zou frontaal op het taxibusje zijn gereden waarin de vier toeristen zaten.

Vader vecht voor zijn leven

Timo overleed afgelopen nacht aan zijn verwondingen. Zijn 62-jarige vader raakte zwaargewond. De moeder (57) en dochter (23) maken het naar omstandigheden goed. In totaal zouden zes mensen gewond zijn geraakt.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigt het tragische ongeluk. "De ambassade staat de familie bij. Een vertegenwoordiger heeft hen al opgezocht", zegt een woordvoerster.

'Onze grote vriend is overleden'

"Onwerkelijk en oneerlijk", schrijft Virtus, de voetbalclub van Timo, op Facebook. "Onze sfeermaker, teamgenoot maar vooral onze grote vriend is helaas vannacht overleden. Timo, voor ons ben en blijf je voor altijd bij ons. Rust zacht, jongen!

`