Niet betaald

Britse bouwvakker ramt uit woede hotelpui met graafmachine

22 januari 2019 10:05 Aangepast: 22 januari 2019 10:09
De graafmachine ramt de pui van het Travelodge-hotel Beeld © YouTube

Een Britse bouwvakker heeft op een wel heel drastische manier laten weten dat hij boos is dat hij zijn salaris niet heeft ontvangen.

Hij richtte met een kleine graafmachine een enorme ravage aan in een nieuw hotel in Liverpool. Op videobeelden is te zien hoe de man met het voertuig de ingang openbreekt en naar binnen rijdt. 

Boze bestuurder

Een anonieme collega zegt tegen de lokale krant Liverpool Echo dat de boze bestuurder geen geld had ontvangen voor meerdere dagen werk. Het zou gaan om een bedrag van 600 pond (680 euro).

De autoriteiten hebben dat niet bevestigd, maar in een filmpje van het voorval is te horen dat iemand zegt 'dit is wat je krijgt als mensen geen salaris uitbetalen'.

Crowdfunding

Veel mensen lijken het eens te zijn met de actie van de bestuurder. Volgens de Echo wordt via crowdfunding geld opgehaald voor de man. Er is al ruim 700 pond toegezegd via website GoFundMe. Dat geld is ook bedoeld voor de eventuele juridische kosten die de dader tegemoet kan zien.

De politie bevestigt een melding te hebben gehad over de sloopactie in de nieuwe vestiging van hotelketen Travelodge. De bestuurder van de graafmachine zou naderhand te voet zijn gevlucht.

Man ramt met graafmachine pui hotel in Liverpool

Een Britse bouwvakker toont zijn ongenoegen over het feit dat hij nog niet betaald is.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`