Echte liefde

Stewardess moet werken met kerst, vader boekt vliegtickets om haar te zien

27 december 2018 12:34 Aangepast: 27 december 2018 16:37
Dochter Pierce moest werken met Kerstmis en dus vloog haar vader mee.

Omdat zijn dochter als stewardess moest werken met kerst, bedacht vader Hal Vaughan een creatieve oplossing. Om zijn werkende dochter toch te zien, vloog hij met kerst zes vluchten met haar mee. "Wat een fantastische vader".

Stewardess Pierce Vaughan werkt voor Delta Airlines. Die maatschappij geeft familieleden van de bemanning tijdens de kerstdagen grote kortingen om alsnog hun familielid te zien. Soms is vliegen zelfs gratis voor familieleden.

Meevliegen

Om bij zijn werkende dochter te zijn, besloot de vader van Pierce om met kerstavond en op eerste kerstdag heel Amerika door te vliegen. Zo kon vader Hal zijn dochter toch nog zien en spreken, terwijl ze haar werk deed.   

Het verhaal van vader Hal en zijn dochter werd ontdekt door passagier Mike Levy. Die zat tijdens één van de vluchten naast de oude man en raakte met hem in gesprek. Passagier Mike, zelf ook onderweg naar zijn familie voor kerst, was zo onder de indruk en zette het bijzondere verhaal op Facebook. Sindsdien 'vliegt' het de hele wereld over.   

Het bijzondere verhaal van vader Hal, kwam door Mike (r) naar buiten. Het bijzondere verhaal van vader Hal, kwam door Mike (r) naar buiten.

Een Kerstwonder!

Op Facebook schrijft Mike: "Ik had het genoegen om naast vader Hal te zitten", schrijft hij. "Wat een fantastische vader. Ik vond het heel bijzonder van hem dat hij dit voor zijn dochter doet zodat ze niet alleen hoeft te zijn. Ik wens hen beiden een gelukkig kerstfeest."

Dochter Pierce liet later weten: "De vlucht van papa was een groot succes. Hij mocht zelfs eerste klas reizen. Ik dank iedereen die dit mogelijk gemaakt hebben. Een kerstwonder!"

 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore