Salaris: 88.000 euro

Gezocht: fotograaf die betaald mee op wereldreis wil

10 december 2018 16:24 Aangepast: 11 december 2018 08:02

Een rijke Engelse familie heeft een wel heel bijzondere vacature geplaatst. De gezinsleden zoeken een fotograaf die mee wil op wereldreis om 'gedenkwaardige' familiefoto's te maken. Inkomen: omgerekend ruim 88.000 euro per jaar.

De familie zoekt iemand die minstens 5 jaar ervaring heeft met fotograferen, schrijft Perfocal. De website spreekt van 'een uniek verzoek'.

Rijke familie

De fotograaf die door de rijke Engelse familie wordt gezocht, wordt gedurende het vakantiejaar meegenomen naar het Formule 1-circuit in Monaco, gaat mee duiken op de Maldiven, skiën in de Alpen en naar het carnaval in Rio de Janeiro. Er staan reizen gepland in Europa, Amerika, Zuid-Amerika en Australië.

De reiskosten en uitjes worden door de familie betaald. De fotograaf reist niet continu mee, maar kan worden ingevlogen. Soms voor enkele dagen, om dan weer naar huis terug te keren en vervolgens weer opgeroepen te worden voor een nieuw uitje.

De fotograaf gaat mee naar het carnaval in Brazilië De fotograaf gaat mee naar het carnaval in Brazilië

'Geweldige klus'

De fotograaf krijgt naast het salaris en de gratis tripjes 40 vakantiedagen. De familie wenst verder anoniem te blijven. 

De fotograaf kan in februari aan de slag. Bij succes kan het contract van 12 maanden verlengd worden. Volgens de vacature is de baan 'een geweldige kans'.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore