Helikoptercrash

Pasgetrouwd stel overlijdt anderhalf uur na bruiloft

05 november 2018 12:33 Aangepast: 05 november 2018 18:15
Bailee en Will na de huwelijksceremonie. Beeld © Instagram Caroline Flippin

De Amerikaanse Will en Bailee waren pas anderhalf uur getrouwd, toen de helikopter waar ze in zaten neerstortte op een heuvel in Texas. Dat gebeurde nadat het stel hun huwelijksfeest had verlaten. Ook de piloot kwam om.

Will Byler en Bailee Ackermann studeerden allebei aan de Sam Houston State University. Afgelopen zaterdag hadden ze een echt sprookjeshuwelijk in de Amerikaanse staat Texas. Na een feestelijke dag werd het stel opgehaald in een helikopter. Hun familie en vrienden zwaaiden ze nog uit terwijl ze met de helikopter vertrokken.

Neergestort

Zondagochtend werd de neergestorte helikopter gevonden in de plaats Uvalde. William Byler, de opa van de bruidegom, bevestigt aan de plaatselijke nieuwszender dat de helikopter neerstortte op hun landgoed.

Instagram Jessica Stilley Instagram Jessica Stilley

"Mijn hart is in een miljoen stukjes gebroken terwijl ik hier zit en denk aan de rest van mijn leven zonder mijn beste vriendin", schrijft bruidsmeisje Jessica Stilley op haar Instagram-pagina. "Ik ben zo blij dat je getrouwd bent met de man van je dromen. Ik ben zo blij dat je met hem kan zijn in de beste 'voor altijd' die je je kan voorstellen."

De verlovingsfoto van Will en Bailee. De verlovingsfoto van Will en Bailee.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, wordt onderzocht.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore