Grap na grap

Passagiers van vliegtuig gillen het uit om hilarische steward

03 november 2018 21:24 Aangepast: 04 november 2018 12:43
De stewardess geeft instructies terwijl collega Daniel het vliegtuig toespreekt Beeld © Cindy Kuhn

Wat kan het saai zijn: de vliegtuiginstructies van stewardessen als je bijna de lucht in gaat. Maar dan heb je waarschijnlijk nog nooit Daniel Sandberg op je vlucht gehad. De Amerikaan laat zijn passagiers brullen van het lachen. "Dit is de grappigste steward ooit!"

Op een vlucht van Orlando naar Colorado Springs stonden de stewardessen klaar en begon Daniel bij de microfoon aan de instructies. "Toen Daniel de stewardessen ging voorstellen als zijn vrouw en minnares, wist ik dat ik dit moest filmen", schrijft Cindy Kuhn. Ze kwam daarna drie minuten lang niet meer bij van het lachen.

Hij begint, zoals het hoort, bij de reddingsvesten: "We houden graag rekening met de laatste modetrends. Als deze vlucht plots een cruise wordt, dan krijgen jullie mazzelaars allemaal deze prachtige gele mini-bikini."

'Grijp je buurman'

En als het vest het niet doet in het water? Dan heeft Daniel ook wel een oplossing: "Nou, grijp je buurman dan maar vast en hoop op het beste."

De tekst gaat verder na de foto

De stewardess lacht hard om haar collega De stewardess lacht hard om haar collega

De stewardess die midden in het gangpad staat, proest het uit. Maar ze probeert professioneel te blijven. Daniel gaat inmiddels door naar de zuurstofmaskers: "Als ze naar beneden vallen, negeer deze maskers dan en grijp een steward om zuurstof te krijgen", zegt hij. "Oh, ik maak maar een grapje... Ik ben zo eenzaam!"

Krom van het lachen

Alle passagiers liggen inmiddels krom van het lachen, maar Daniel gaat nog even door. "Oh ja. En eerlijk is eerlijk: alleen degenen die 49,99 extra hebben betaald krijgen extra zuurstof."

Dan komt Daniel aan bij het einde van zijn betoog. "Voor iedereen die niet goed heeft opgelet: Veel succes..."

`