Tv-interview

Melania Trump: 'Ik word het meest gepest van iedereen'

11 oktober 2018 19:07 Aangepast: 11 oktober 2018 20:52
Melania Trump afgelopen weekend in Egypte bij de piramides van Gizeh. Beeld © AFP

Melania Trump beschouwt zichzelf als 'één van de meest getreiterde mensen ter wereld'. In een vraaggesprek met de Amerikaanse zender ABC News zegt de echtgenote van president Donald Trump tot die slotsom te komen 'als je echt luistert naar wat mensen over me zeggen'.

In het interview gaat ze in op de campagne Be Best, die ze heeft opgezet om kinderen het beste uit zichzelf te laten halen. Daarin is speciale aandacht voor pestgedrag online. Melania Trump vertelt in het interview over de structurele manier waarop ze zelf online wordt getreiterd, zelfs als ze zich inspant voor een goed doel. 

Geen vertrouwen

Ze doet ook een boekje open over de situatie in het Witte Huis en zegt dat ze een aantal medewerkers van de president niet vertrouwt. Ze laat weten dat ze dat ook met hem bespreekt. Sommige mensen zouden intussen zijn vertrokken, zegt ze, maar voor haar echtgenoot zouden nog steeds mensen werken die ze wantrouwt.

Het maakt het presidentschap tot een zware taak, zegt ze. "Het is lastig regeren als je steeds over je schouders moet kijken." Verder zegt ze te druk te zijn met haar eigen bezigheden om zich veel te kunnen bemoeien met het werk van haar echtgenoot. 

Andere vrouwen

ABC News heeft vandaag een paar fragmenten laten zien (video hieronder). Het hele interview wordt morgen op de Amerikaanse tv uitgezonden. Melania Trump zou in het vraaggesprek ook iets zeggen over de affaires die haar echtgenoot zou hebben gehad met andere vrouwen.

Het interview is opgenomen in Afrika, waar ze de afgelopen dagen op bezoek was om haar Be Best-inititatief te promoten.

'Ik steun mijn man door dik en dun'

Fragmenten uit het interview van ABC News met de Amerikaanse first lady Melania Trump.
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kanye gaat los in Oval Office: 'Door Trump voel ik me Superman'

`