We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

13 augustus 2012 13:11

Brooke verder zonder Ridge in The Bold

Getty Images - Ron Moss

Na 25 jaar houdt Ronn Moss ermee op. De acteur met de brede kaaklijn werd wereldberoemd als Ridge Forrester in The Bold and the Beautiful.

Een ingewijde meldt aan het Amerikaanse blad Entertainment Weekly dat Moss het niet eens kon worden over contractverlenging met studio CBS. Hij zou niet tevreden zijn geweest met zijn salaris.

Het productiebedrijf van The Bold bevestigt het vertrek van Ridge. "Het waren 25 fantastische jaren met Ronn. Hij blijft altijd bij de familie horen en we wensen hem het beste in zijn verdere carrière."

'The Core Four'

Moss hoorde bij de harde kern van vier acteurs (The Core Four) die vanaf de eerste aflevering in 1987 te zien waren in The Bold and the Beautiful. De andere drie zijn Susan Flannery (Stephanie Forrester), John McCook (Eric Forrester) en Katherine Kelly Lang (Brooke Logan).

Laatste scènes

Moss neemt dinsdag zijn laatste scènes op. Zijn allerlaatste optreden wordt in september uitgezonden op de Amerikaanse televisie. In Nederland kunnen we nog wel even genieten van Ridge, we lopen een flink stuk achter op Amerika.

Volg ons en praat mee over het nieuws op Facebook >>

Topnieuws