We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

08 mei 2013 08:51

Zaak Ruben en Julian: een terugblik van dag tot dag

Facebook

De broertjes Ruben en Julian uit Zeist werden sinds 7 mei vermist. Na 13 dagen werden hun lichamen gevonden in het water bij Cothen. Hieronder een terugblik van dag tot dag.

19 mei: Lichaampjes gevonden

23:00 uur:

Op een persconferentie maakt de burgemeester van Zeist bekend dat 'alle hoop' vervlogen is voor de moeder van Ruben en Julian. De lichaampjes van de broertjes zijn gevonden in het water bij Cothen. De identificatie is nog niet officieel afgerond, stelde hoofdofficier van justitie Johan Bac, maar onder meer het gevonden camouflageshirt en de spanbanden sluiten twijfel uit.

17:17 uur:

In Cothen, in de buurt van Wijk bij Duurstede, zijn twee lichamen in het water gevonden. Of het om de vermiste broers gaat, is nog niet bekend.

13:00 uur:

Uit de inventarisatie van de kleding van de kinderen blijkt dat er mogelijk kledingstukken missen. Rechercheurs hebben alle kleding bekeken die beide broertjes bezaten bij zowel hun vader als hun moeder.

Kleding gezocht:

Verdere nieuwe feiten: