We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

10 mei 2013 19:30

Route vader Ruben en Julian in kaart gebracht

Facebook moeder Ruben en Julian

De politie heeft een groot deel van de route in kaart gebracht die de vader van de vermiste broertjes Ruben (9) en Julian (7) de avond voor zijn dood heeft gereden. Dat is gebeurd aan de hand van zijn telefoongegevens.

Welke route de vader die bewuste avond precies heeft afgelegd, is niet bekendgemaakt. De politie denkt daar later vanavond meer duidelijkheid over te geven. Ook is nog niet bekend of en wanneer de broertjes bij hem in de auto zaten.

Opnieuw gezocht naar broertjes

Vandaag hebben agenten en zo'n 200 vrijwilligers opnieuw gezocht naar een spoor van de twee jongetjes, die maandag voor het laatst zijn gezien, maar vooralsnog zonder resultaat. Een gebied langs de N225 bij het Doornse Gat werd korte tijd afgezet na een tip van een voorbijgangster, maar ook daar werd niks gevonden.

Ook morgen trekken vrijwilligers weer het bos in. De politie vraagt iedereen die gaat zoeken, dat te melden. Agenten zullen dan op de achtergrond aanwezig zijn om de zoekers waar nodig te begeleiden. Ook wil de politie voorkomen dat er tijdens de zoekactie eventuele sporen worden vernietigd.

Tip Doornse Gat heeft niets opgeleverd Burgeractie broertjes: 'Zo kunnen we iets doen' Politie van deur tot deur voor beelden broertjes Moeder Ruben en Julian: verlies de hoop niet Zoekactie Julian en Ruben in bos gestaakt Auto vader jongetjes nog gezien in Rhenen Tijdlijn vermissing Ruben en Julian

Topnieuws