Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

02 januari 2015 21:40

Ridge kreeg kogel in hoofd met oud en nieuw: 'Holy shit'

Ridge stond oud en nieuw te vieren op een plein in Haarlem, toen hij ineens een dreun op zijn hoofd voelde. Een vuurpijl, dacht hij nog. "Pas in het ziekenhuis bleek dat het een kogel was. Holy shit, zei de arts", zegt Ridge tegen RTV Noord Holland.

Het verhaal werd gisteren door de politie naar buiten gebracht, maar dat riep veel vragen op. Want hoe kan je ongemerkt een kogel in het hoofd krijgen en dan ook nog doorfeesten?

ZIE OOK: Man viert oud en nieuw met kogel in hoofd

Tegenover RTV NH legt de 20-jarige Ridge het uit. Hij voelde 's nachts een flinke dreun op zijn hoofd. "Ik zat op mijn hurken van de pijn, binnen een seconde zat er een bult op mijn hoofd, maar je zag nog niets van bloed ofzo." 

'Holy shit'
Ridge feestte nog even door, maar na een uur werd de hoofdpijn te erg. Hij ging naar het huis van een vriendin, die ineens 'iets ijzers' zag. In het ziekenhuis bleek dat het een kogel was. "De dokter zei alleen maar 'holy shit, holy shit, dit zie je in Amerika maar niet in Nederland'." 

De politie heeft de kogel nu voor forensisch onderzoek. Maar als het onderzoek af is, krijgt Ridge 'm terug. "En dan gaat ie aan een ketting om mijn nek." 

Topnieuws