We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

07 november 2013 20:52, in:

Gijzeldrama Reuver

Reuver geschokt door gijzeldrama

Reuver geschokt door gijzeldrama

Het is een inktzwarte dag voor het Limburgse Reuver. Het dorpje rouwt om de dood van het 3-jarige meisje bij de gijzeling waarbij ook de gijzelnemer, haar vader, omkwam.

Voor bewoners is een besloten bijeenkomst georganiseerd om ze te informeren: "Ik vind het prettig dat ze het organiseren," zegt een bezoeker."Het is bizar, heel bizar dat het is gebeurd. Vooral omdat het zo dichtbij is. Het maakt een enorme indruk."

Laat ingegrepen
Een wijkbewoonster wil vooral van de politie weten wat ze te zeggen hebben over het incident: "Waarom heeft de politie zo laat ingegrepen?", vraagt ze zich af. 

Een andere bezoeker vertelt dat hij nog steeds een beetje 'in een waas' is: "We hebben ook een dochtertje van bijna drie, dan komt het wel erg dichtbij."