Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

25 december 2015 15:51

Profvoetballer Demouge ziet dochtertje dankzij All You Need is Love

Profvoetballer Frank Demouge kan terugkijken op een prachtig begin van kerst. Hij had zijn dochtertje Héloise al 1,5 jaar niet gezien. Robert ten Brink herenigde de twee in All You Need Is Love.

De voormalig spits van NEC, Willem II, FC Utrecht en Roda JC en zijn Braziliaanse vriendin gingen vier jaar geleden uit elkaar. Zijn ex ging met de nu 8-jarige Héloise terug naar Brazilië. De profvoetballer zag zijn dochtertje daar nog anderhalf jaar geleden. Het lukte alleen niet om haar naar Nederland te halen.

Tegengehouden door douane
Hij probeerde het papierwerk rond te krijgen, maar dat bleek tevergeefs. Toen een vriendin van zijn ex samen met Héloise naar Nederland wilde vliegen, werden ze tegengehouden door de douane. "Ze was al op het vliegveld, de koffers waren al ingecheckt", zegt Demouge. 

De redding kwam uiteindelijk van Hanneke, Demouge's zus. Zij schreef een brief naar Robert ten Brink. All You Need is Love kreeg het papierwerk wél voor elkaar. En zo waren drie miljoen mensen getuige van het weerzien tussen Demouge en zijn dochtertje. 

Bekijk het weerzien hier terug (vanaf 01.47.50 uur): 

Wil je ook op Facebook niets missen van RTL Nieuws? Like dan hier onze facebookpagina.

Topnieuws