We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

31 augustus 2014 13:28

Meisje (4) overleden na val op schoolplein

Meisje (4) overleden na val op schoolplein

Het 4-jarige meisje dat afgelopen week zwaargewond raakte op een schoolpein in Wognum, is gisterochtend aan haar verwondingen overleden.

Dat meldt de Hieronymusschool, waar het het meisje op zat, in een verklaring op haar website. Het meisje kwam dinsdag tijdens het spelen zwaar ten val. Zij werd met een traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht, waar zij vier dagen later overleed.

De school zegt in de verklaring dat 'de klap heel hard aankomt'. "De komende week zullen we op school op gepaste wijze aandacht geven aan het overlijden van onze leerling, samen met alle leerlingen en hun ouders. Onze gedachten zijn bij de ouders, broers en overige familieleden."

 

Topnieuws