We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

19 december 2014 20:48

Man geliquideerd in Utrecht

In Utrecht is een man van dichtbij in zijn auto doodgeschoten. Volgens de politie wijst alles op een liquidatie.

De man werd rond 19:45 uur vanavond doodgeschoten in de wijk Hoograven. De man werd in zijn auto gevonden, een deur stond nog open.

De omgeving is afgezet en de politie is op zoek naar twee verdachten die er in een grijze Volkswagen Golf vandoor zijn gegaan. Bij de zoektocht is onder andere een helikopter ingezet. 

ZIE OOK: Dode bij schietpartij in Amsterdam

De politie kan nog niet zeggen of er een verband is met de oorlog in de Amsterdamse onderwereld. Sinds het begin van het jaar zijn al zeker 13 mensen doodgeschoten. Daarnaast zijn er meerdere moordpogingen mislukt. De schietpartijen waren niet alleen in Amsterdam zelf, maar ook in plaatsen als Amstelveen, Almere, Amersfoort, Zaandam en Beverwijk. Zo werd de bekende topcrimineel Gwenette Martha (40) in mei geliquideerd in Amstelveen.

 

Topnieuws