We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

12 mei 2013 21:16

Julian en Ruben niet gevonden in Geulle

Julian en Ruben niet gevonden in Geulle

De politie is gestopt met het zoeken naar de vermiste broers Ruben en Julian. Er is niets gevonden. Vandaag zoekt de politie verder in de visvijver op het terrein.

Dat meldt een woordvoerder van de politie. Gisteren is vanaf het eind van de middag gezocht naar de vermiste broertjes in het Zuid-Limburgse Geulle. Een gebied aan de rand van het dorp is uitgekamd door agenten, mariniers en speurhonden.

Verder in visvijver

In het gebied ligt een visvijver. Vandaag zoekt de politie specifiek in die vijver verder. Het gebied is vannacht bewaakt.

De politie zocht naar aanleiding van "nieuwe informatie". Welke informatie dat is wilde een woordvoerder nog niet kwijt.

Ook een politiehelikopter werd ingezet. De zoektocht spitste zich toe op de omgeving van de Kleivelderweg. Dat is 6 kilometer van het tankstation waar de vader van de jongens op 6 mei is gesignaleerd. (Bekijk de tijdlijn van de vermissing)

De zoeklokaties in Zuid-Limburg: