We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

05 november 2012 10:58

Discussie over pesten na schokkende rouwadvertentie

Discussie over pesten na schokkende rouwadvertentie

Op internet is een hevige discussie over pesten losgebarsten na een schokkende rouwadvertentie in de De Twentsche Courant Tubantia. Het gaat om advertentie voor een jongen uit Tilligte, die op 20-jarige leeftijd is overleden.

De jongen, Tim Ribberink, heeft zelf een einde gemaakt aan zijn leven. Zijn ouders hebben in de rouwadvertentie tekst overgenomen uit de afscheidsbrief van de jongen: "Lieve pap en mam, Ik ben mijn hele leven bespot, getreiterd, gepest en buitengesloten. Jullie zijn fantastisch. Ik hoop dat jullie niet boos zijn. Tot weerziens, Tim."

Op Twitter wordt veel gereageerd op de rouwadvertentie. Ook op weblog GeenStijl staan veel reacties.

De ouders van de jongen houden morgenmiddag een persconferentie in het gemeentehuis. Zij geven daar uitleg over de rouwadvertentie. "We krijgen zoveel aandacht dat we daarom hebben besloten een persconferentie op het gemeentehuis in Denekamp te geven", zegt een woordvoerster van de familie.

Enkele reacties:

Topnieuws