We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

04 april 2014 10:41

Diefstal dressuurpaard draaide om ordinaire ruzie

De diefstal van dressuurpaard Vingino in Vijfhuizen heeft te maken met een ruzie tussen twee mensen die zeggen de eigenaar te zijn.

De politie heeft gisteravond 15 mensen aangehouden op een manege in Vijfhuizen, waar twee partijen in een vechtpartij waren verwikkeld om het dressuurpaard. Ze zitten vast omdat ze het paard probeerden te stelen, zegt een politiewoordvoerder.

De ruzie gaat over de vraag wie zich de eigenaar van het dier mag noemen. Er zijn twee mensen die beweren eigenaar te zijn van Vingino.

Hennepkwekerij op terrein
De politie heeft alle betrokkenen opgepakt en het paard in beslag genomen. De omgeving is doorzocht en daarbij zijn twee hennepkwekerijen aangetroffen.

Mogelijk is bij de vechtpartij op de manege aan de Kromme Spieringweg ook geschoten. Dat wordt nog door de politie onderzocht.

 

Topnieuws