'Jong kind in de wagen'

Vrouw met kinderwagen doodgestoken in Den Bosch, verdachte opgepakt

08 september 2021 13:47 Aangepast: 08 september 2021 18:32
Hulpverleners, op de plek van het incident. Beeld © Reality Photo

Een 34-jarige vrouw uit Utrecht is vanochtend om het leven gekomen door een steekpartij in Den Bosch. De vrouw had een jong kind in een kinderwagen bij zich. Er is een 31-jarige verdachte uit Nieuwegein aangehouden.

Miniatuurvoorbeeld
Laatste nieuws:

Verdachte doodsteken vrouw Den Bosch is vader van haar kind

De steekpartij gebeurde volgens de politie bij het Ploossche Hof, voor de ingang van de Aldi. De steekpartij deed zich rond tien uur 's ochtends voor en de politie laat weten dat veel mensen het hebben zien gebeuren. 

De politie onderzoekt nog waarom de vrouw uit Utrecht op dat moment in Den Bosch was.

Vrouw liep met kinderwagen

De vrouw liep volgens een getuige van de steekpartij met een kinderwagen. "Het kindje lag in de kinderwagen, die op de plek stond waar ze is neergestoken”, zo vertelt de man aan Omroep Brabant

De getuige zegt dat de vrouw 'waarschijnlijk 25 keer' gestoken werd. Volgens de man grepen omstanders in en hielden zij de dader tegen de grond totdat de politie kwam. De getuige heeft gesproken met de ouders van de vrouw, die dichtbij wonen. 

Een woordvoerster van de politie bevestigt dat het vermoedelijk gaat om een conflict in de relationele sfeer. De ooggetuigen krijgen slachtofferhulp. De politie roept getuigen op zich te melden.

RTL Nieuws aanmelden nieuwsbrief

Dagelijkse update

Wil jij iedere middag een selectie van het belangrijkste nieuws en de opvallendste verhalen in je mail? Meld je dan nu aan voor de dagelijkse update.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore