Zelf advertentie geplaatst

Zoon reageert op boze rouwadvertentie van vader: 'Nooit goed genoeg'

12 februari 2020 15:47 Aangepast: 12 februari 2020 16:23
De advertentie die Dick zelf regelde voor hij overleed. Beeld © RTL Nieuws

De zoon van de overleden Dick uit De Ronde Venen heeft gereageerd op de boze rouwadvertentie van zijn vader. Dick liet na zijn dood een duidelijke boodschap achter in de lokale krant. "Waar waren mijn vrienden?"

Nog voor hij overleed, regelde Dick zijn rouwadvertentie. "Bij mijn feestjes waren jullie er wel, maar tijdens mijn ziekte was er (bijna) niemand. Mijn laatste groet: 'Vier het leven'. Dick"

Zoon Dennis plaatst nu ook een advertentie in het zelfde lokale blad. "Naar aanleiding van de door Dick zelf geplaatste rouwadvertentie in de Nieuwe Meerbode op 29 januari 2020, welke heel begrijpelijk bij velen van u een brok in de keel bezorgde, wil ik via deze weg graag de andere kant van Dick zijn verhaal met u delen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dick na zijn dood in eigen rouwadvertentie: 'Waar waren al mijn vrienden?'

Dick overleed aan de gevolgen van longkanker. Volgens zijn zoon was hij al voor hij kanker kreeg 'al jaren de realiteitszin van leven kwijt'.

"Hij had geen vrienden en gaf geen feestjes. Alles en iedereen heeft voor de man klaargestaan, maar nooit was het goed genoeg", schrijft Dennis. "Dick heeft bij leven helaas nooit willen inzien hoeveel schade hij berokkend heeft bij eenieder die goedwillend was. Narcisme is een ernstige aandoening voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen."

Dennis zegt een bedrag over te maken aan goede doelen en brengt zijn vader nog een laatste groet. "Ik heb helaas niets goeds van je geleerd. Gelukkig voor mij had ik een hele lieve moeder en grootmoeder."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore