Identiteit onbekend

15.000 euro beloning voor gouden tip dode vrouw Westdorpe

28 januari 2020 21:36
De plek waar de vrouw op 22 juni 2019 werd gevonden. Beeld © Opsporing Verzocht

De politie looft 15.000 euro uit voor de gouden tip over de identiteit van een dode vrouw die vorig jaar juni werd gevonden in het Zeeuwse Westdorpe. Ze was eerder doodgeschoten en haar lichaam lag naakt in een weiland.

"We hopen dat dit tot een doorbraak gaat leiden", zei een woordvoerder van de politie vanavond in televisieprogramma Opsporing Verzocht. Drie keer eerder vroegen ze daar aandacht voor de zaak, maar tot op de dag van vandaag is niet duidelijk wie de vrouw is.

Een voorbijganger zag de vrouw op 22 juni 2019 liggen op de Sint Anthoniekade in Westdorpe. Op de plek werd een vuilniszak met een opdruk in de Franse taal gevonden, die iets te maken zou hebben met het misdrijf.

De plek waar de vrouw werd gevonden. De plek waar de vrouw werd gevonden.

De vrouw was waarschijnlijk tussen de 50 en 65 jaar, had een normaal postuur en was tussen de 1.65 en 1.57 meter lang. Ze had kort rossig haar en geen tatoeages of andere herkenbare dingen op haar lichaam.  

Eerder toonde de politie al foto's van de vrouw. Vanavond kwam daar een tekening bij van hoe de vrouw er eerder vermoedelijk uit zou hebben gezien. 

De tekening die de politie vanavond toonde. De tekening die de politie vanavond toonde.

Er zijn inmiddels rond de 500 tips bij het onderzoeksteam binnengekomen, maar die hebben nog niet geleid tot de oplossing van de zaak of de identiteit van de vrouw. 

Mensen die meer informatie denken te hebben kunnen zich nog altijd melden bij de politie.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vermoord, naakt gedumpt, maar niemand weet wie ze is: 'Deze begrafenis is keihard'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore