Week vermist

Vermiste hockeyvader niet gevonden na massale zoektocht

20 oktober 2019 17:53 Aangepast: 28 oktober 2019 15:45
Beeld © ANP

De man van (53) die vermist is, is vandaag niet gevonden door de politie en de 250 vrijwilligers die hielpen bij de zoektocht. De man werd op zondag 13 oktober voor het laatst gezien bij zijn huis in het Brabantse Oosterhout.

Er werd vandaag gezocht in natuurgebied Den Hout, waar de man in de buurt woont en waar hij vaak wandelde.

Geen mobiel

De politie heeft gekeken of de man in de tussentijd nog ergens geld heeft uitgegeven waaraan zijn verblijfplaats zou kunnen worden afgelezen, maar dat leverde niets op. "Hij had zijn mobiel niet bij zich en er is geen betaalspoor gevonden", zegt een woordvoerder van de politie.

Onder de vrijwilligers waren veel leden van de plaatselijke hockeyclub, waar de twee kinderen van de man jeugdlid zijn. De politie stopt voor nu dus met de zoekactie. "We willen niet dat vrijwilligers in het donker door het bos moeten lopen." 

Trots

De politie bedankt iedereen die vandaag heeft geholpen bij het zoeken van de man. "We mogen als maatschappij trots zijn op het feit dat meer dan 250 vrijwilligers vandaag gezocht hebben naar hem. Onze dank en ook die van de familie."

Morgen wordt er overlegd wat er verder gaat gebeuren, laat de politie weten. Mogelijk dat er met sonar gezocht gaat worden in het meertje bij het natuurterrein. "Naar andere opties wordt nog gekeken."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`