Almeerse danseres

Suela (22) ziet zichzelf ineens in clip Beyoncé: 'Dit betekent echt alles voor me'

07 augustus 2019 20:34 Aangepast: 07 augustus 2019 20:37
Suela Wilsterman Beeld © Privéfoto

Suela Wilsterman danst al sinds haar achtste. Het is haar lust en haar leven en inmiddels zelfs haar werk. Op Instagram komen regelmatig filmpjes van haar dansmoves voorbij, maar nu moest ze toch even een paar keer knipperen. De 22-jarige danseres zag zichzelf namelijk voorbijkomen in een video van Beyoncé.

Het zijn maar een paar seconden, maar de 22-jarige Suela uit Almere is te zien in een videoclip van de nieuwe single 'Already' van Beyoncé. "Ik heb er geen woorden voor", zegt Suela tegen RTL Nieuws. "Ik snap het nog steeds niet."

Topdansers van over de hele wereld konden de afgelopen weken meedoen aan een Instagram-challenge om kans te maken op een paar seconden fame in een nieuwe clip van de Amerikaanse zangeres. De clip is nog niet op Youtube te zien, maar een preview werd maandag alvast gedeeld op het Instagramaccount van Beyoncé. Negen seconden na de start van de videoclip is Suela een paar seconden te zien.

Suela (22) Suela (22)

'Dit betekent alles'

De 22-jarige danseres plaatst regelmatig dansfilmpjes op haar Instagrampagina en heeft daar inmiddels al meer dan 37.000 volgers aan zich weten te binden. Dat ze nu een plekje heeft gekregen in de clip van Beyoncé is een kers op de taart. "Het is ongelofelijk. Heel veel dansers hebben aan deze challenge deelgenomen. Dat ze mij heeft uitgekozen, dat betekent echt alles voor me."

Energie van Beyoncé 

"Beyonce inspireert mij enorm door haar energie", gaat Suela verder. "Ik gebruik veel energie in mijn dans en dat zie ik bij haar ook." 

Suela doet aan Afro Dance en geeft daar ook in les. "Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen over de hele wereld te inspireren. Ik ben vroeger heel erg gepest, dus ik wil mensen pushen om niet op te geven en altijd door te gaan. Zolang je zelf gelooft in wat je doet en wil bereiken, dan kan je dat ook bereiken."

Video van Beyoncé 'Already'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore