Arm in een rijk land

In de problemen door hoge zorgkosten?

13 juli 2019 08:27 Aangepast: 22 juli 2019 11:01
Hoge rekening voor zorg

- ONDERZOEK GESLOTEN - Ben je in de financiële problemen gekomen door hoge zorgkosten? Bijvoorbeeld omdat je moest bijbetalen voor een behandeling of omdat bepaalde zorg niet of maar voor een deel werd vergoed. Dan horen wij graag je verhaal. RTL Nieuws doet onderzoek naar hoge zorgkosten en welke invloed dat heeft op huishoudens. Lees hier hoe je mee kan doen.

Het onderzoek

Uit ons eerdere onderzoek naar huishoudens die moeilijk rondkomen, kwamen veel verhalen van mensen die te maken hadden met veel en hoge zorgkosten. Om dat verder te onderzoeken hebben wij je hulp nodig. Herken je deze situatie? Vul dan deze vragenlijst in.

Vragenlijst

De link naar ons onderzoek vind je hier, het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 9 minuten. Al je gegevens worden anoniem en vertrouwelijk behandeld. Wil je meewerken aan een uitgebreider onderzoek naar jouw situatie, geef dat dan aan bij de laatste twee vragen.

Wat gebeurt er met je antwoorden?

De onderzoeksredactie verzamelt de gegevens uit de vragenlijst om te kijken tegen welke problemen men aanloopt. Welke zorg zorgt voor hoge kosten? En welke keuzes gingen daaraan vooraf? Die gegevens analyseren we anoniem. Als we meer informatie nodig hebben én je hebt toestemming gegeven dan bellen we je om verder te praten.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Arm in een rijk land

Contact met onze journalisten 

Om een volledig inzicht te krijgen in je situatie, komen we graag met je in contact. Of dat mag en hoe we dat kunnen doen, kun je invullen in de vragenlijst. Natuurlijk worden al je gegevens vertrouwelijk behandeld. Jouw informatie komt nooit zonder toestemming in een artikel of televisie-item.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore