Tas wel gevonden

Politie geeft bewakingsbeelden vrij van vermiste Anja Schaap (33)

18 juni 2019 20:28 Aangepast: 19 juni 2019 06:44
Anja Schaap op de bewakingsbeelden. Beeld © Opsporing Verzocht.

De politie heeft bewakingsbeelden vrijgegeven van de vermiste Anja Schaap (33). Hoewel haar tas op 31 mei werd gevonden, is het nog niet duidelijk wat er is gebeurd. De bewakingsbeelden werden getoond in het programma Opsporing Verzocht.

Anja Schaap is al sinds 29 mei vermist. Er zijn de afgelopen weken vaak grote zoekacties georganiseerd, maar zonder resultaat.

Tips

De politie hoopt door de bewakingsbeelden te tonen op meer tips van mogelijke getuigen. Zo wordt misschien duidelijker wat er precies met Anja Schaap is gebeurd. Op de beelden is te zien dat ze dinsdagavond 28 mei in een café drankjes drinkt met een familielid en ze neemt om 1.50 uur afscheid. Daarna begint ze te wandelen. Rond 2 uur is ze op straat te zien. 

Anja later op de avond. Anja later op de avond.

Rond 2.40 uur is ze te zien op camerabeelden van een cafetaria aan de Melkweg. In de buurt van deze cafetaria wordt aan het water langs de Melkweg twee dagen later haar tas gevonden.

Anja was mogelijk om 3.50 uur nog steeds op straat. Toen werd ze door de camera's vermoedelijk gezien aan de Kanaaldijk. Dat is niet zeker, want het beeld is van veraf. De politie is erg geïnteresseerd in verhalen van mensen die haar daar mogelijk nog gezien hebben.

De plekken waar Anja is gezien op de beelden. De plekken waar Anja is gezien op de beelden.
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Politie zoekt opnieuw naar Anja Schaap op vindplaats handtas

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore