Tas gevonden

Anja (33) is al een week vermist: politie onderzoekt camerabeelden

03 juni 2019 11:56 Aangepast: 03 juni 2019 21:00
Anja Schaap. Beeld © Politie

Anja Schaap, 33 jaar oud, en al vermist sinds dinsdagnacht. De vrouw uit Katwijk vertrok om 1 uur uit een café in Katwijk, daarna is ze niet meer gezien. "Het houdt ons enorm bezig", zegt de politie.

"Iemand van 33 die na een avondje in een café terugloopt naar huis en nooit aankomt, daar maken we ons zorgen over. Helemaal als we daarna ook nog haar tas met al haar persoonlijke bezittingen vinden", zegt de politie.

Zoektocht

Vandaag werden twee sloten in de buurt van haar huis doorzocht door de brandweer. Afgelopen zaterdag werd er al een uitgebreide zoektocht naar Anja georganiseerd. De politie sprak ook met mensen uit haar directe omgeving en gaat nu camerabeelden uitlezen en analyseren.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zoektocht naar vermiste Anja (33) levert vooralsnog niets op

Tas gevonden

De tas van Anja werd gevonden in de buurt van haar huis. "Heel bijzonder", zegt de politie daarover. "Dan wordt zo'n vermissing urgent, daarom hebben we vanaf vrijdagmiddag de foto landelijk verspreid."

De situatie begin deze week. Vandaag werd gezocht in het duingebied ten noorden van de monding van het kanaal De situatie begin deze week. Vandaag werd gezocht in het duingebied ten noorden van de monding van het kanaal

De tas van Anja werd vrijdagmiddag gevonden in een sloot. Onder meer haar telefoon zat daarin. Een duikteam heeft toen de sloot onderzocht. Voor zover bekend is er nog niets gevonden. Een familielid denkt dat Anja misschien bij iemand in de auto is gestapt.

De brandweer heeft op deze plek gezocht, maar niks gevonden. De brandweer heeft op deze plek gezocht, maar niks gevonden.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore