Opmerkelijke bevalling

Oma (50) denkt dat ze in de overgang is, maar bevalt plotseling van zoon

02 maart 2019 14:13 Aangepast: 02 maart 2019 14:51
Niet de baby uit het verhaal. Beeld © Getty

Ze was al een jaar niet meer ongesteld geweest en volgens haar dokter was ze in de overgang, toen de Amerikaanse Michele Hall ontdekte dat ze 26 weken zwanger was. De moeder van vier kinderen en oma van twee kleinkinderen zette afgelopen december een gezonde zoon, Grayson, op de wereld.

Dat schrijven diverse Amerikaanse media. Haar familie stond perplex toen het nieuws bekend werd. Michele was niet significant aangekomen en had geen last van ochtendmisselijkheid. Wel had ze de laatste vijf maanden last van buikpijn, maar die schreef ze toe aan haar menopauze en auto-immuunziekte waaraan ze sinds haar 40ste lijdt.

In shock

Uiteindelijk besloot ze toch een zwangerschapstest te doen, puur om die mogelijkheid uit te sluiten. "Iedereen was in shock", zei Michele tegen Naples Daily News. "Echt in shock", zei haar man Jerry. "Ontzettend in shock", vulde ook dochter Aubrey aan.

Er waren zorgen om de gezondheid van het jongetje, vanwege de leeftijd van Michele, haar ziekte en de late ontdekking van de zwangerschap. Aanvankelijk had het jongetje ademhalingsproblemen en slaapapneu, maar Grayson is sinds 7 januari thuis en ontwikkelt zich goed.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore