Ga naar de inhoud
Opmerkelijk

Obsessieve man steelt 5000 slipjes

De Thaise politie heeft 5000 slipjes ontdekt bij een huiszoeking van een 48-jarige man die verdacht werd van een overval op een juwelier.

Danai Raiwech werd gearresteerd in zijn huis in een buitenwijk van Bangkok in verband met een overval op een juwelier waar voor 325.000 dollar buit gemaakt werd. De politie zocht daarop de juwelen in zijn huis.

Zijn vrouw droeg inderdaad een aantal van de gestolen sieraden, maar de politie ontdekte ook zakken vol ondergoed. "Hij bekende dat hij een obsessie had voor slipjes", aldus een politieman tegen persbureau AFP.

"Hij verzamelde al jaren slipjes en jatte er steeds een aantal uit huizen. Na 2000 stuks ben ik gestopt met tellen, maar er lagen er zeker meer dan 5000." Volgens de politieman wist de vrouw van de ondergoedliefhebber af van zijn probleem, maar weigerde de Thai om naar een psycholoog te gaan.

Voor de overval op de juwelier wordt de man aangeklaagd, maar volgens de politieman wordt het lastig hem te vervolgen voor het stelen van de slipjes. Daarvoor zouden de eigenaren eerst een klacht moeten indienen.

Bron: RTLNieuws.nl