Ernstige mishandeling Gulpen

Heftig uitgaansgeweld in Gulpen: man in kritieke toestand

02 mei 2014 17:05 Aangepast: 03 mei 2014 15:20

Een 19-jarige man uit Mechelen ligt met kritieke toestand in het ziekenhuis nadat hij en een vriend vannacht zonder aanleiding in elkaar werden geslagen door een groep jongeren.

Dat meldt de politie. De mishandeling vond plaats in het Limburgse Gulpen. De politie in Maastricht zoekt dringend getuigen van de mishandeling of mensen die anderszins informatie hebben over het incident.

Het slachtoffer liep rond 01.30 uur met een vriend over de Dorpsstraat nadat ze daar een discotheek hadden bezocht. Toen ze over de Looierstraat liepen werden ze zonder aanleiding in elkaar geslagen door acht jongeren. Het 19-jarige slachtoffer kreeg een harde klap en kwam vervolgens ten val.

Schedelbasisfractuur
Vermoedelijk is hij met zijn hoofd tegen een stenen vensterbank gevallen en buiten bewustzijn geraakt. Een toevallig passerende ambulance heeft het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht waar een schedelbasisfractuur werd vastgesteld. Het slachtoffer verkeert momenteel in kritieke toestand.

Het gaat om een groep gewelddadige, blanke jongeren in de leeftijd van 18 jaar. Ze spraken dialect, hadden een normaal postuur. Enkelen van hen hadden een kort geschoren kapsel en de jongeren droegen overwegend donkere kleding.

RTL Nieuws

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`