Opmerkelijk

Huis verkopen? Bouw een achtbaan door je woning

02 december 2014 15:38 Aangepast: 08 januari 2015 01:23
Beeld © Wefilm

Een huis bezichtigen doe je meestal door er rustig met een makelaar doorheen te wandelen. Niet in de woning aan de Schoolweg 12 in Ermelo: daar stap je in een achtbaanwagentje en rol je met een vaart door alle kamers heen, zoals op een video te zien is.

Reclamebedrijf Wefilm wilde de ingezakte huizenmarkt een schop onder de kont geven door een leuke draai aan een bezichtiging te geven: ze bouwden een complete achtbaan door de woning in Ermelo. De bewoner was er wel voor in.

ZIE OOK: Villa te koop, inclusief 'waardevolle' kat

Aan aandacht geen gebrek, zegt de maker van het filmpje tegen RTL Nieuws. De achtbaan trok vorige week aardig wat kijkers naar het huis. Maar de echte aandacht begint nu pas: sinds er een filmpje van de achtbaanrit op YouTube staat. "De video staat nu een dag online en is sindsdien al 1,5 miljoen keer bekeken", zegt Bas Welling van Wefilm. "Nu is het hopen dat daar de koper tussen zit."

De video is onderdeel van het project Huizenpromoter: elke dag wordt een ander huis op een bijzondere manier onder de aandacht gebracht. Wie er ook een ritje met de achtbaan wil maken heeft pech, die is inmiddels weer weggehaald. Een rustig rondje door het huis met een makelaar kan wel, want het huis staat nog te koop.

Bekijk het filmpje: 

 

RTL Nieuws
`