Seriemoordenaar Patrick S.

Seriemoordenaar Patrick S. hoort straf

11 december 2014 05:40

Patrick S. krijgt zijn straf te horen voor onder meer het doden van Farida Zargar in 2010. Vorig jaar werd S. nog tot levenslang veroordeeld.

De 37-jarige S. uit Spijkenisse wordt verdacht van het doden van de 21-jarige Zargar en de 43-jarige Nanda Kerklaan in 2010 in Spijkenisse en de poging een Poolse man om te brengen een jaar later. In hoger beroep heeft het Openbaar Ministerie 25 jaar cel en tbs tegen hem geëist.

ZIE OOK: Seriemoordenaar bekent moord op Farida Zargar

Ook zijn toenmalige partner in crime Tim S. staat terecht. Tegen hem is vijf jaar en tbs geëist. De twee hebben in 2011 volgens het OM in ieder geval samen de Pool beroofd, die met zeer ernstig hoofdletsel voor dood werd achtergelaten.

Voor het doden van Nanda Kerklaan staat alleen Patrick S. terecht, hoewel die beweert dat het eigenlijk Tim was die haar met een metalen staaf van de fiets sloeg op de Malledijk in Spijkenisse. Volgens het Pieter Baan Centrum is Patrick S. verminderd toerekeningsvatbaar. Hij zou zijn eigen gevoelens en die van anderen niet goed kunnen begrijpen.

 

RTL Nieuws

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore