Opmerkelijk

Jongetje (5) krijgt 'boete' omdat hij niet naar kinderfeestje komt

19 januari 2015 11:30 Aangepast: 19 januari 2015 11:33
Beeld © Thinkstock

De 5-jarige Alex Nash heeft een rekening van 20 euro gekregen, omdat hij niet kwam opdagen bij een kinderfeestje van een vriendje. De moeder die het feestje organiseerde had de 'factuur' in Alex' schooltas gestopt, meldt BBC.

Alex was uitgenodigd om mee te gaan skiën in een indoor sneeuwhal in het Engelse Plymouth, maar Alex had al andere verplichtingen die middag: hij zou op bezoek gaan bij zijn opa en oma. 

ZIE OOK: Rechter beboet Liam Gallagher voor smoes 

De moeder van Alex’ klasgenootje is boos dat Alex zich niet netjes heeft afgemeld. Dat heeft haar geld gekost en daarom heeft ze een 'no-show boete' gestuurd.

Alex' ouders zeggen dat ze geen contactgegevens van de moeder hadden om Alex af te melden, maar volgens de moeder zelf stonden al haar gegevens op de uitnodiging.

ZIE OOK: Szczęsny beboet voor roken onder de douche

De vader van Alex zegt dat hij begrijpt dat de moeder het vervelend vindt dat ze onnodig geld uit heeft moeten geven. Toch wil hij de 20 euro niet betalen, omdat hij het niet eens is met de manier waarop ze het geld probeert terug te krijgen.

"Ze behandelde me niet als een volwassene, maar als een klein kind. Ze vindt dat ik maar gewoon moet doen wat zij zegt", aldus Alex' vader.

RTL Nieuws
`