Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

17 juli 2017 12:04

Zoektocht naar telefoon en portemonnee Savannah, sloot drooggelegd

Zoektocht naar telefoon en portemonnee Savannah, sloot drooggelegd
De sloot waar het lichaam van de 14-jarige Savannah werd gevonden.

De politie gaat deze week de sloot droogleggen waar het lichaam van de 14-jarige Savannah uit Bunschoten is gevonden. Reden is dat haar telefoon en portemonnee nog altijd niet zijn gevonden.

De politie denkt dat de telefoon en portemonnee van Savannah van groot belang zijn voor het onderzoek. Het gaat om een zwarte, glad leren enveloppe portemonnee met een goudkleurige rits met een goudkleurig labeltje eraan. De telefoon is een zwarte Samsung Grand Prime S6. Vermoedelijk zat er een zwart hoesje omheen met gouden randen.

Verdachte aangehouden

Het lichaam van Savannah werd op 4 juni door een voorbijganger gevonden in een sloot bij het industrieterrein De Kronkels in Bunschoten. Savannah was vermist sinds 1 juni. Een 16-jarige jongen werd op 5 juni aangehouden als verdachte. Hij zit in voorarrest op verdenking van doodslag.

Het OM laat weten dat de verdenking tegen de verdachte de afgelopen tijd sterker is geworden. Daarnaast zijn er geen andere verdachten in het onderzoek rond de dood van Savannah.

Speurhonden hebben na de vondst van het lichaam van Savannah de omgeving afgezocht en duikers hebben de sloot gedregd. Het droogleggen van de sloot zal enige dagen in beslag nemen.

Reconstructie zaak-Savannah

Meer op rtlnieuws.nl:
Gevonden lichaam in Bunschoten is van Savannah (14)

Topnieuws