We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

17 juli 2017 06:38

Verkeershinder op A27 door brandende tankauto met lpg

Verkeershinder op A27 door brandende tankauto met lpg
De LPG-wagen wordt geblust door brandweermannen.

De A27 bij Nieuwegein richting Utrecht is gedeeltelijk afgesloten omdat er vanochtend een tankauto met lpg korte tijd in brand stond. Ook de snelweg richting Breda ging even dicht, maar rond 06.00 uur werd die weg weer vrijgegeven.

De brand kon snel worden geblust en de berging van het voertuig was rond 7.30 uur afgerond.

Vertraging

Automobilisten kwamen achter de plaats van het incident en op de omleidingsroutes in de file te staan. Vanwege de vakantieperiode is er minder verkeer, waardoor de vertraging voor de meeste weggebruikers niet groter dan een half uur was. De weg in tegenovergestelde richting was ook even dicht, maar rond 06.00 uur werd die weg weer vrijgegeven.

 

 

Verkeer kan omrijden vanaf knooppunt Lunetten en Everdingen via de A2 en de A12, maar volgens Rijkswaterstaat is op die routes is inmiddels ook file ontstaan.

Topnieuws