Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

08 januari 2018 21:04

Vader aangereden vrouw Oss zet schokkende video ongeluk online

De vader van de vrouw die in de nieuwjaarsnacht kort na half één in Oss werd aangereden, heeft bewakingsbeelden van het ernstige ongeluk op zijn Facebookpagina gezet. Hij looft 2000 euro beloning uit voor de tip die leidt tot aanhouding van de doorgereden bestuurder.

Het 28-jarige slachtoffer bracht het er levend vanaf. Ze werd met kneuzingen en een zware hersenschudding naar het ziekenhuis gebracht, maar is inmiddels weer thuis.

In volle vaart

In de video (zie onder) is het moment van de aanrijding vastgelegd. Eerst is te zien hoe de vrouw zich bukt om een stuk vuurwerk op te ruimen, vervolgens hoe een bestelbusje haar in volle vaart schept. Ze wordt zeker twintig meter meegesleurd.

Het was 'niet zomaar een aanrijding', meldt vader Antoine van den Bergh. "Dit had anders af kunnen lopen." Hij besloot de beelden online te zetten 'om aan te tonen hoe heftig dit ongeluk is geweest'.

Andere aanrijding

Het gaat volgens Van den Bergh om een busje van het model Ford Transit Connect, type 220L of 230L. De politie had vorige week al beelden van het busje getoond terwijl het, kort na de aanrijding, over een vlakbij gelegen industrieterrein reed. De route die het busje gereden zou hebben, wordt op dit moment door de politie gereconstrueerd.

Topnieuws