We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

13 augustus 2017 11:17

Tennisser Haase krijgt lachers op zijn hand: 'My name is Robin!'

Tennisser Robin Haase kreeg gisteren de lachers op zijn hand tijdens zijn partij tegen Roger Federer. De Haagse tennisser verloor vrij kansloos van de nummer drie van de wereld, maar oogste toch het luidste applaus dankzij een geslaagde grap.

Bij een 1-1 stand in de tweede set van de halve finale van het masterstoernooi in Montr√©‚Äčal wilde een supporter Roger Federer aanmoedigen. "Come on, Roger", schreeuwde de man naar de Zwitser. Haase riep vervolgens terug: "My name is Robin!" Het Canadese publiek kon de actie van de Nederlander wel waarderen en trakteerde hem op een lang applaus. 

Haase kon er zelf ook wel om lachen. De finale haalde hij niet, Federer was met 6-3 en 7-6 te sterk. Bekijk de beelden hieronder:

Topnieuws