We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

Nederland naar de stembus, volg de verkiezingen in ons liveblog
17 februari 2017 18:23

RTL Nieuws lanceert Lieve Premier: Nederlanders over wat er voor hen écht toe doet

RTL Nieuws lanceert Lieve Premier: Nederlanders over wat er voor hen écht toe doet

Het zijn de lijsttrekkers en hun beloftes die tijdens de verkiezingscampagne vaak overheersen in het nieuws. Maar wat zijn de dingen die er voor jou toe doen op 15 maart, als Nederland naar de stembus gaat? Op 'Lieve Premier', de verkiezingsspecial van RTL Nieuws, zie je wat Nederlanders écht bezighoudt.

Zestien videoboodschappen voor de toekomstige premier vind je op lievepremier.nl. Daar vind je ook uitlegvideo's en de standpunten van de politieke partijen.

Vrachtwagenchauffeur Jan laat weten dat hij vreest voor zijn baan. De jonge mantelzorger Viroen zegt dat hij niet weet hoe lang hij de zorg voor zijn moeder nog kan volhouden. Ook Gordon en Peter R. de Vries vertellen hun eigen, persoonlijke boodschap in aanloop naar de verkiezingen. 

Wat vind jij belangrijk?

Wil je ook jouw zorgen delen met de toekomstige premier van Nederland? Hier zie je hoe dat kan.

Topnieuws