We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

14 september 2017 11:27

Ontsnapte gevangene betrapt bij inbraakpoging

Een 20-jarige man die eind mei was ontsnapt uit de gevangenis in Lelystad, is afgelopen nacht betrapt bij een inbraak in Drunen.

De bewoonster zag twee mannen aan haar voordeur rommelen. De inbrekers sloegen op de vlucht toen ze het licht in haar huis aandeed. De gealarmeerde politie signaleerde het duo even later in een auto. De bestuurder stopte voor een stopteken en werd meteen aangehouden, maar de bijrijder sloeg op de vlucht en kon na een korte achtervolging worden gearresteerd.

Gesignaleerd

Uit controle werd duidelijk dat de man stond gesignaleerd vanwege zijn vlucht uit de gevangenis. De politie kon vandaag niet zeggen waarvoor hij een straf uitzat. De twee mannen, afkomstig uit Den Haag, zitten vast.

Meer op rtlnieuws.nl:
Inwoner Hengelo sluit inbreker op in badkamer

Topnieuws