We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

13 oktober 2017 12:30

Man trekt opzettelijk ladder onder zagende man vandaan

Een boomverzorger kreeg gisteren de schrik van zijn leven. Hij stond op 4 meter hoogte met een kettingzaag een boom te snoeien, toen iemand zonder enige aanleiding een ladder onder hem vandaan trok.

Voorbijgangers ontfermden zich over het slachtoffer en gingen achter de verdachte aan. Ze wisten de man verderop tegen te houden en konden hem ondanks dat hij zich hevig verzette, overdragen aan de politie. De politie heeft de 24-jarige man uit Roosendaal aangehouden.

Wonder boven wonder heeft het slachtoffer, een 34-jarige man uit Tholen, aan de val alleen een gebroken pols overgehouden. Waarom de man een ladder onder de boomverzorger vandaan trok, is onduidelijk.

Topnieuws