Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

12 oktober 2017 21:22

Lichaam Anne Faber weggehaald van vindplaats

Het lichaam van Anne Faber is weggehaald uit het Horsterwold in Zeewolde. Het stoffelijk overschot gaat naar het Nederlands Forensisch Instituut in Den Haag voor onderzoek.

Rond 21.00 uur meldde de politie dat het forensisch onderzoek in de omgeving waar het lichaam van Faber is gevonden, is afgerond en dat het gebied is vrijgegeven.

Het lichaam van Anne Faber werd vanmiddag na een zoektocht van bijna twee weken gevonden. De verdachte, Michael P., heeft de plek aangewezen waar haar lichaam lag. Toen speurhonden aangaven dat het waarschijnlijk was dat iemand daar lag begraven, werd het gebied bij het Nulderpad in Zeewolde afgezet.

Gevangenisstraf

Tot gistermiddag was de zoektocht beperkt gebleven tot het gebied rondom Den Dolder, waar de laatste signalen van Fabers telefoon waren opgevangen. Zeewolde kwam op de kaart nadat P. maandag was aangehouden. De 27-jarige verdachte verbleef in een forensisch-psychiatrische kliniek in Den Dolder, waar hij werd voorbereid op zijn terugkeer in de maatschappij na een jarenlange gevangenisstraf.

Dit weten we over Michael P.:

Meer op rtlnieuws.nl:
Lichaam Anne Faber gevonden in Zeewolde

 

Topnieuws