We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

16 juli 2017 20:07

Gewonde bij eerbetoon Nouri: permanente schade door explosie vuurwerk

Bij het eerbetoon aan Abdelhak Nouri in Amsterdam-Geuzenveld is vrijdagavond een man gewond geraakt. Een stuk vuurwerk explodeerde in zijn gezicht, meldt de Amsterdamse stadszender AT5.

Door de knal heeft het slachtoffer ernstige verwondingen opgelopen aan zijn wang. Hij werd dezelfde avond nog geopereerd, maar de schade is permanent, meldt AT5. Hij kampt met een groot litteken en is deels verlamd geraakt in zijn gezicht.

"Ik zal voor altijd worden herinnerd aan het feit van wat er met Nouri aan de hand is", zegt Rachid. "Daar kan ik wel mee leven."

Dader

Waar hij niet mee kan leven, is dat de dader er na het incident vandoor ging. Rachid roept hem op zich te melden bij de politie.

Nouri kampt met ernstige, permanente hersenschade als gevolg van zuurstoftekort door hartritmestoornissen. Hij wordt verpleegd in het AMC. Daar hebben belangstellenden bloemen, briefjes en tekeningen achtergelaten. Verder zijn er voetbalattributen opgehangen, zoals een Ajaxvlag.

Meer op rtlnieuws.nl:
Steeds meer bloemen voor Nouri bij AMC

Topnieuws