We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

12 oktober 2017 18:23

Familie Anne Faber: 'Zwartste scenario is uitgekomen'

"Het zwartste scenario is helaas uitgekomen. Onze geliefde Anne is niet meer." Dat zei Hans Faber, de oom van Anne, namens de familie nadat bekend was geworden dat haar lichaam is gevonden.

"De familie heeft dertien dagen in slopende onzekerheid verkeerd, die periode is nu ten einde", zei Hans Faber. "Verdriet en pijn overheersen."

Veel vragen

"We hebben op dit moment nog veel vragen. Wat is er precies gebeurd? Waarom liep deze man vrij rond? Had deze verschrikkelijke gebeurtenis voorkomen kunnen worden?" zei Faber. "Helaas zullen we met deze antwoorden Anne niet terugkrijgen. Wij zullen haar ontzettend missen."

De familie bedankte iedereen die heeft 'meegedacht, meegezocht of gewoon belangstelling heeft getoond'. Faber noemde de betrokkenheid hartverwarmend. Ook de politie en alle betrokken instanties werden bedankt. Daarna vroeg Faber om rust voor de familie, Annes vriend en vrienden.

Bekijk de verklaring van Hans Faber, de oom van Anne:

 

Meer op rtlnieuws.nl:

Topnieuws