We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

13 oktober 2017 11:18

Condoleanceregister in Utrecht voor Anne Faber

De gemeente Utrecht heeft een condoleanceregister geopend vanwege het overlijden van Anne Faber. Het lichaam van de 25-jarige vrouw werd gisteren na 13 dagen gevonden in een natuurgebied in Zeewolde.

De Utrechtse burgemeester Jan van Zanen heeft het register geopend en als eerste getekend.

ZIE OOK: Nederland treurt om Anne Faber: 'Intens verdriet om iemand die ik niet ken' 

De vermissing van Anne Faber heeft veel losgemaakt. De Utrechtse verdween vrijdag 29 september tijdens een fietstocht. Er werd lang gezocht naar sporen van Faber in de buurt van Den Dolder en Soest.

Afgelopen maandag werd verdachte Michael P. opgepakt en werd het werkterrein verlegd naar het buitengebied bij Zeewolde, de plaats waar P. zijn jeugd doorbracht. P. zat na jaren in de gevangenis nu in een kliniek in Den Dolder voor gewelds- en zedendelicten. 

P. vertelde de politie woensdagavond waar het lichaam van Faber lag begraven. De politie vond haar lichaam gisteren. 

Van vermissing tot vondst lichaam:


 

Meer op rtlnieuws.nl:
'Vol wraak', een 'halfgare psychopaat': Michael P. al jong op het slechte pad

Topnieuws