We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

13 oktober 2017 10:21

Bewoners flat Rotterdam terug naar huis na dodelijke brand

De bewoners van de flat in Rotterdam waar afgelopen nacht brand woedde, mogen terug naar huis. Bij de brand kwam een bewoner om. De brandweer heeft de twintig verdiepingen tellende flat vanmorgen vrijgegeven.

De brand brak gisteravond uit in een appartement op de zevende verdieping. Volgens de brandweer stond de hele woning vol rommel, waardoor het lastig blussen was. De 62-jarige bewoner is om het leven gekomen. Naar de oorzaak wordt onderzoek gedaan. 

Meer dan 200 mensen moesten hun appartement uit. Ongeveer de helft van hen werd opgevangen in cultureel centrum Romeynshof en voor twintig mensen is onderdak geregeld. Ze kunnen allemaal terug naar hun woning, maar moeten wel rekening houden met wat schade omdat de brandweer hier en daar deuren heeft moeten forceren.

De brand was heftig voor de bewoners: 

Topnieuws