We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

13 oktober 2017 14:16

Bejaarde man opgepakt voor jarenlang misbruik meisje op camping

Een 75-jarige man uit Lierop is aangehouden voor jarenlang misbruik van een verstandelijk beperkt meisje. Hij wordt daarnaast ook verdacht van misbruik van een ander meisje.

Er is twee keer aangifte gedaan tegen hem. Een woordvoerder van het OM in Den Bosch heeft dat bevestigd naar aanleiding van een bericht van Omroep Brabant.

Zeventien jaar misbruik

De slachtoffers zijn volgens het OM bekenden van de man. De politie onderzoekt of de man nog meer slachtoffers heeft gemaakt. De verdachte is voorgeleid aan de rechter-commissaris, die zijn voorarrest met twee weken verlengde.

Volgens Omroep Brabant begon het misbruik van het verstandelijk beperkte meisje ongeveer op haar negende en duurde het in totaal zeventien jaar. Het andere slachtoffertje was drie jaar oud. Het misbruik vond plaats op een camping in Lierop.

Topnieuws