We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

09 januari 2017 16:10

Bejaarde man heeft wapenarsenaal in huis Spijkenisse

De politie heeft een grote partij wapens gevonden in het huis van een 85-jarige man uit Spijkenisse. Het ging onder meer om een kruis- en handboog met pijlen, duizenden hulzen en kogelpunten en meerdere dozen kruit om munitie mee te maken.

Aanleiding voor het onderzoek was een tip. In eerste instantie leidde die tot de vondst van een kluis die onder stroom stond. In de kluis lagen onder meer een luchtbuks, een alarmpistool en onderdelen van vuurwapens.


Een deel van de vondst. (Foto: Politie)

De man is vrijdagmiddag in zijn huis in de wijk De Akkers aangehouden, laat de politie weten. De man is volgens de politie in de war, er wordt psychische hulp voor hem gezocht. Alle wapens zijn in beslag genomen.

Topnieuws