Nederland

Goedmaker Leen Bakker: 40 procent korting op hoogslaper

31 juli 2017 17:40 Aangepast: 31 juli 2017 19:24
Beeld © Archieffoto ANP

Leen Bakker biedt iedereen die dit weekend een extreem goedkope hoogslaper bestelde een goedmakertje. De geadverteerde prijs van 24 euro krijgen de mensen dus niet, maar wel een korting van veertig procent op een willekeurige andere hoogslaper.

"Door een fout in ons systeem is dit product [...] met een onrealistisch hoge korting op onze website terecht gekomen. Het was nooit onze bedoeling dit product voor zo'n extreem lage prijs aan te bieden. Helaas was deze sprookjesachtige aanbieding dus te mooi om waar te zijn", schrijft de meubelwinkel onder meer in een mail aan de klanten. Klanten die al vooruit betaald hadden, krijgen binnen een week hun geld teruggestort. 

Niet van plan

De winkel benadrukt in de mail aan de klanten nogmaals dat ze zeker niet van plan zijn de bestelde hoogslapers voor 24 euro te gaan leveren. 

Thumbnail

Korting van 92 procent

​Zaterdag verscheen op de website van Leen Bakker opeens een hoogslaper die werd aangeboden met een korting van 92 procent. Een technische fout, volgens de winkel, maar ondertussen sloegen honderden koopjesjagers hun slag en bestelden snel een hoogslaper. Juridisch adviseur Chizki Loonstein schaarde zich aan hun kant en bereidt nu een kortgeding tegen Leen Bakker voor.  

Hij zegt dat Leen Bakker gewoon zijn deel van de overeenkomst moet nakomen en zegt dat de kopers een sterke zaak hebben. Enigszins vergelijkbare zaken in het verleden laten echter een ander verhaal zien: daar stelde de rechter de winkel in het gelijk.

 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`