Nederland

Aangereden agent Mario uit Den Haag is overleden

10 januari 2017 00:46 Aangepast: 10 januari 2017 00:54
Agenten werden bekogeld in de buurt van een plek waar een agent zwaargewond was geraakt bij een ongeluk. Beeld © Regio 15

De Haagse agent die tijdens de jaarwisseling werd aangereden, is overleden. Agent Mario (36) raakte door de aanrijding zwaargewond.

De agent werd op nieuwjaarsdag rond 01:50 uur aangereden, terwijl hij ter hoogte van het Kaapseplein op de Hoefkade stond. Er was waarschijnlijk geen sprake van opzet. De 27-jarige bestuurster die hem aanreed werd aangehouden en verhoord. Ze werd daarna weer vrijgelaten.

Zwaar hersenletsel

Agent Mario werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Sinds 1 januari lag hij op de intensive care. Hij hield aan het ongeval onder andere zwaar hersenletsel over. Aan de gevolgen daarvan is hij nu overleden.

Bij het politiebureau waar de agent werkte, kwamen na het ongeluk veel steunbetuigingen binnen. De familie laat na zijn overlijden weten dat ze dat waardeerden. "Wij hebben de afgelopen 9 dagen tussen hoop en vrees geleefd. Ondanks alle goede zorgen van het medisch team, heeft het niet zo mogen zijn. Graag willen wij nogmaals iedereen bedanken voor de vele steunbetuigingen en beterschapswensen. Die zijn voor ons van onbeschrijfelijke waarde."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`