Nederland

Eindhovens gezin krijgt ongeluk op terugweg vakantie, moeder overlijdt

14 augustus 2017 11:11 Aangepast: 13 november 2017 08:52
Archieffoto. Beeld © ANP

Een gezin uit Eindhoven dat terugkwam van vakantie, heeft gistermiddag een zwaar ongeluk gehad in Servië. De moeder is om het leven gekomen. "Dit is vreselijk nieuws", zegt een Eindhovense wethouder.

De vader en hun zoontje zijn in kritieke toestand in het ziekenhuis opgenomen. 

Vrachtwagen

Het Turks-Nederlandse gezin reed rond 15.00 uur in de buurt van Belgrado, Servië, toen het ongeluk gebeurde. Het Eindhovens Dagblad meldt dat er een vrachtwagen bij betrokken zou zijn. Meer is er nog niet duidelijk.

De dochter wordt door de politie verhoord voor het onderzoek. Er zou familie onderweg zijn vanuit Nederland om het gezin te steunen. 

'Rij voorzichtig'

De Eindhovense PvdA-wethouder Yasin Torunoglu kent het gezin persoonlijk en zette een bericht op zijn Facebookpagina. "Ik weet niet goed wat ik moet zeggen... Zoiets vreselijks komt zo dichtbij."

Hij wenst de familie heel veel sterkte en roept iedereen op die in de buurt van Belgrado is, om langs het ziekenhuis te gaan 'voor mentale steun'. En voor iedereen die de komende dagen huiswaarts gaat, heeft Torunoglu nog een boodschap: "Rij alsjeblieft voorzichtig..."

RTL Nieuws

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore